Naturlig Hudvård i Stockholm

Cicamed Organic Science Hudvårdsbehandlingarna utförs med Cicamed Organic Science, en svensk hudvårdsserie som fokuserar på aktiva ingredienser och synbara resultat. Cicamed Organic Science kombinerar det bästa från naturen med vetenskap och resultatet är en ny generation naturlig hudvård.

De aktiva produkterna är formulerade med ekologiska oljor, kraftfulla antioxidanter, naturliga växtextrakt och skyddande vitaminer. Huden blir klarare, fastare och får en naturlig lyster.

Cicamed serum AHA

Cicamed serum AHA antioxidant är formulerad med naturliga AHA-syror från blåbär, citron, apelsin, sockerbeta och sockerlönn. Naturliga AHA-syror ger lyster och en klarare hudton genom att varsamt exfoliera huden samt avlägsna döda hudceller.

Cicamed Scar

Cicamed Scar är en effektiv och diskret behandling som mjukar upp, slätar ut och reducerar gamla och nya ärr från bland annat skador, akne, kirurgi, brännskador, vattkoppor, blindtarmsärr och kejsarsnitt.

Cicamed Cleanser Antioxidant

Cicamed cleanser antioxidant är en effektiv, mild och löddrande rengöringsgel som är pH- balanserad för att bevara hudens naturliga balans. Formulerad med skonsamma, naturliga tensider som verkar djuprengörande.

Collagen boost mask

Cicamed collagen boost mask är en anti-aging leave-on mask som ger huden en omedelbart uppstramande effekt och naturlig lyster. Ekologiska örter, vitaminer, skyddande antioxidanter, koffein och alger verkar som en effektiv första hjälpen mot trött hud.

Serum C

Cicamed Serum C är ett återfuktande serum som ger lyster och skydd mot fria radikaler. Vitamin C ger en jämnare hudton och stimulerar kollagen-produktionen, hyaluronsyra och ekologisk aloe vera ger intensiv återfuktning.

ASD 3-in-1 spot treatment

Cicamed ASD 3-in-1 är en trippelverkande punktbehandling som snabbt och effektivt reducerar finnar samt motverkar ärr och missfärgningar. Snabbverkande formulering som synbart reducerar orenheter och motverkar märken efter finnar.